CAT ESP
< tornar

Reformes

OSG Serveis Grup desenvolupa la seva linia d’activitat de reformes en general, amb la seva marca Reno Reformae. Reno Reformae és una empresa jove, formada per un sòlid equip de professionals altament qualificats, especialistes en reformes integrals de pisos i cases, reformes de cuina, reformes de bany, habil·litació d’espais, adequació de locals comercials i acabats (parquet, paviment, tancaments pvc i portes).

Aquest equip tan jove i dinàmic se’n cuiden de tot. Els seus integrants vénen, t’escolten, i et presenten la proposta més ajustada al teu pressupost, et porten o t’acompanyen per triar els materials per a la teva reforma, demanen els permisos i executen la feina. Tú com a client nostre, no te n’has de cuidar de res, per això està l’equip de Reno Reformae. I si ets inversor, també ens cuidem de decorar i moblar el pis que has reformat per treure-li el màxim partit a la teva inversió immobiliària.

Amb Reno Reformae, també tindràs la possibilitat de finançar la teva reforma fins a 60 mesos, i amb uns interessos molt baixos i una quota mensual molt fàcil de pagar.

Si el que necessites és una reforma, Reno Reformae és la teva empresa a Girona i Barcelona provincia, especialitzada en reformes integrals. Entra a la nostra web i demana pressupost per al teu projecte de reforma: www.RenoReformae.Cat

No s'han trobat productes amb aquests criteris.