CAT ESP
< tornar

Calefacció

La teva empresa instal·ladora de Calefacció  domèstica i Manteniment de la Calefacció  a les comarques de Girona i Barcelona.

El departament tècnic d’OSG Serveis Grup SLU,  posa a disposició del nostres clients els millors instal·ladors professionals en el sector de les instal·lacions de calefacció i climatització a les comarques de Girona i Barcelona. Des de fa més de 25 anys som empresa instal·ladora i autoritzada per Naturgy (Antiga Gas Natural Fenosa), i OSG Serveis Grup ens podem considerar líders en el mercat d’instal·lacions de calefacció.

A OSG Serveis Grup desenvolupem tot tipus de projectes de calefacció i climatització d’ús residencial o comercial. Disposem de personal qualificat  que contínuament es mantenen al dia dels nous productes que apareixen al mercat, amb noves tecnologies, més eficients i sostenibles.

El nostre equip d’instal·ladors de calefacció t’assessorarà, calcularà i dissenyarà els punts de radiador, nombre d’elements i potència de caldera que necessites perquè la teva calefacció sigui la que precises al teu habitatge. La nostra gamma de calderes ens permet ajustar-nos al teu pressupost. Posarem a la teva disposició les ofertes vigents en cada moment i les diferents possibilitats de finançament.

A OSG Serveis Grup SLU, treballem amb les millors marques del mercat: VAILLANT, SAUNNIER DUVAL, BAXI, Hermman, INMERGAS, ARISTON, Viessman, DIETRICH.

Els nostres 25 anys d’experiència en el sector de la calefacció ens avalen, per aquest motiu et donem 2 anys de garantia en peces i mà d’obra de les nostres instal·lacions i serveis que abasten:

  • Instal·ladors de calefacció amb caldera i radiadors d’alumini.
  • Instal·ladors de calefacció per terra radiant.
  • Instal·ladors de calefacció amb radiadors de baix consum.
  • Instal·ladors de calefacció a gas natural.
  • Instal·ladors de calefacció a gas propà.
  • Instal·ladors de calefacció a gas butà.
  • Instal·ladors de sistemes centralitzats de calefacció a gasoil.
  • Revisió i manteniment de les instal·lacions de calefacció.
  • Serveis de reparació urgent de la calefacció.

Si  necessites fer la instal·lació de calefacció domèstica a Girona o Barcelona per a la teva llar o negoci, no dubtis en  fer una trucada al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i instal·lació de calefacció  eficient:

o també et pot interessar

Visita altres serveis d’instal·lació de Fred i calor

No s'han trobat productes amb aquests criteris.