CAT ESP
< tornar

Bastides

rehabilitacio-casa-miquel-gomez-head
bastides-plataforma-manresa-head
201806_Andamio_OLOT_head
IMG-20180423-head

OSG Serveis Grup,  la teva empresa de lloguer i muntatge de bastides a les comarques de Girona i Barcelona

Necessites una bastida per a rehabilitar la façana de la teva comunitat de veïns? Estàs construint un edifici d’obra nova i no tens cap bastida disponible? Vols reparar els balcons i sembla molt complicat instal·lar una bastida? OSG Serveis Grup és la teva empresa de lloguer i muntatge de bastides a les províncies de Girona i Barcelona.

Des de l’inici de la nostra activitat,  a OSG Serveis Grup SLU ens hem especialitzat en el disseny, lloguer i muntatge de Bastides (bastides del tipus tubular de marc, bastides multidireccional  i bastides elèctriques), Torres d’Accés, Estabilitzadors de Façana , Cintres , Grades     i qualsevol tipus de muntatge relacionat amb la bastimentada  que necessitis en funció dels treballs a realitzar i la planificació i durada del projecte.

Com llogar una bastida amb OSG Serveis Grup?

Com hem dit, a OSG Serveis Grup som experts especialitzats en lloguer de bastides, un servei que inclou el disseny (càlculs necessaris per fer una bastida el màxim de segura i eficient possible, d’acord amb les normes de seguretat establertes), el muntatge  i el desmuntatge un cop finalitzats els treballs que han originat l’ús de la bastida instal·lada.

Per què llogar les bastides a OSG Serveis Grup?

Principalment, per la nostra garantia, avalada per la nostra llarga experiència en aquest sector i amb la que garantim que les nostres bastides s’adaptaran a qualsevol tipus de projecte constructiu, bé sigui una construcció nova, una rehabilitació de façana o qualsevol construcció que requereixi la instal·lació provisional d’una bastida.

El nostre ampli catàleg en bastides i construccions provisionals, fa que sigui molt fàcil per al nostre client  llogar i fins i tot comprar  qualsevol tipus de bastida tubular de marc amb sistema europeu, bastida multidireccional, torres d’accés, bastides penjants, passarel·les de vianants, llogar cintres o llogar escales d’accés, llogar escenaris i grades, i qualsevol estructura provisional que puguis necessitar.

Les bastides ofereixen molts avantatges a l’obra, sempre seguint les normes preventives i de seguretat estipulades per la CEE, per aquest tipus de construcció provisional que OSG Serveis Grup compleix  rigorosament. Ja siguin bastides fixes, bastides mòbils, totes segueixen les especificacions de muntatge, ús i desmuntatge específics de cada tipus de bastida.

En el moment de llogar una bastida per a la construcció, i d’aquesta forma donar accés als treballadors i als materials de construcció per al seu projecte constructiu, per tal de garantir una màxima seguretat contacta amb OSG Serveis Grup i consulta quina solució en bastides és la més adient per al teu projecte.

Demana’ns un pressupost i en breu un especialista es posarà en contacte amb tu per informar-te de les opcions disponibles.

Visita el vídeo   Presentació- del Catàleg de bastides de OSG Serveis Grup  al nostre canal de YouTube

Aquestes són algunes de les aplicacions que podem fer de bastides a Girona i Barcelona