CAT ESP
< tornar

Bastides | Lloguer i Muntatge d’una bastida brio multidireccional i DORPA tubular de marc per la rehabilitació de façana d’un edifici plurifamiliar a la plaza Maria Auxiliadora de Girona | Juliol 2020

Girona.- A  OSG Serveis Grup com a empresa especialitzada en el disseny, lloguer i muntatge de bastides a  Girona i Barcelona província, hem finalitzat els treballs de col·locació i muntatge d’una bastida Multidireccional Brio, juntament amb una bastida DORPA tubular de marc en un edifici plurifamiliar de la  Plaça Maria Auxiliadora de Girona.  La bastida instal·lada servirà per realitzar els treballs de restauració i reparació de la façana  d’aquest edifici d’habitatges situat a la capital gironina.

Per realitzar aquestes tasques de restauració i  rehabilitació de la façana d’aquest edifici plurifamiliar de la Plaça Maria Auxiliadora de Girona, ha estat necessari fer el disseny i la instal·lació d’un conjunt de bastides format per: una bastida multidireccional Brio i d’una bastida DORPA tubular de marc amb doble passera de 70 centímetres d’ample, que conté el disseny d’una base peatonal de 2 metres d’ample per facilitar la lliure circulació dels vianants. També s’ha donat prou espai per la sortida de vehícles des de l’aparcament de la finca. La superficie total instal·lada de bastida ha estat de 450 metres quadrats.  La instal·lació d’aquesta bastida tindrà una durada de 4 mesos aproximadament, temps que es necessitarà per fer les feines de reparació i restauració de la façana d’aquest edifici plurifamiliar del barri de Pontmajor de Girona.

Galeria de fotos:

Estàs cercant una empresa especialitzada en disseny, lloguer i muntatge de bastides a Girona i Barcelona ?

Si  necessites llogar una bastida tubular a Barcelona per al teu projecte constructiu o de rehabilitació, no dubtis en  fer una trucada o demanar un pressupost al nostre departament tècnic especialitzat en el disseny i muntatge de bastides:

Demana un pressupost de muntatge i lloguer d’una bastida tubular de marc

Has decidit rehabilitar la façana del edifici? Nosaltres ho fem possible.

  Adjuntar arxius:

  [recaptcha]

  Acepto la Política de Privadesa

  Abans d'enviar les teves dades, llegeix l'informació bàsica sobre protecció de dades
  • Responsable: OSG SERVEIS GRUP, SLU
  • Finalitat:  Aquest formulari té com a finalitat respondre a la teva consulta
  • Legitimació: aceptant la política de privadesa, dones el teu consentiment expres
  • Destinataris: les dades que ens facilites estaran ubicades en servidors de la UE
  • Drets: tens dret, entre altres a accedir, rectificar, limitar i/o suprimir les teves dades
  • Activitat: Empresa integral de Serveis. Construcció en general, Instal·lacions, Reformes, Energia, Canalització, Obra, Obra Civil, Bastides i Manteniment.

  O també et pot interessar…

  Visita altres serveis d’instal·lació i lloguer de bastides

  OSG Serveis Grup, a més del servei de disseny, instal·lació i manteniment de bastides DORPA tubular de marc a Girona i Barcelona, també ofereix els següents serveis  i productes relacionas amb  el disseny, muntatge i lloguer de bastides per particulars i empreses.